Verkkokurssit yrityksille

Tarjoamme yrityksille räätälöityjä verkkokursseja oppimisympäristössämme Pedacomiassa.

Yrityskohtaiset kurssit ovat tilattavissa Pedacomin tutulla tarjouslomakkeella. 

Verkkopohjainen oppiminen on notkea vaihtoehto
yrityksen kehittämiseen

Pedacomian valmennukset tarjoavat työkaluja ja taitoja käytännön liiketoimintaan. Verkkopohjaiset oppimisratkaisut on helppo liittää osaksi työn arkea. 

Kohdennamme valmennukset yrityksen ja sen osaajien ajankohtaisiin tarpeisiin. Kuuntelemme asiakasta, teemme huolellisen tarvekartoituksen ja johdamme yhteissuunnittelun. Yrityskohtaiset webinaarit ja verkkovalmennukset kehittävät työntekijöiden osaamista yrityksen vision, strategian ja arvojen mukaisesti.

Hyödynnämme valmennuksissa monipuolisesti ääntä, kuvaa, videoita, simulaatiota, case-oppimista ja online-ohjausta. Erilaiset oppimisaktiviteetit ja houkuttelevat sisällöt sitouttavat työntekijöitä  ja vahvistavat innostavaa oppimiskulttuuria. 

Valmennuksemme tarjoavat tukea esihenkilötyöhön ja johtamiseen sekä vahvistavat yhteisöllisyyttä ja työntekijöiden hyvinvointia.

Tutustu palveluihimme

Webinaaritallenne on helppokäyttöinen ja kustannustehokas osaamisen kehittämisen muoto yksikön kokouksiin tai kehittämispäiviin. Webinaaritallenne tuo asiantuntijamme luoksenne mihin ja milloin tahansa. Vuorovaikutteiset webinaaritallenteet käsittelevät työyhteisön ajankohtaisia viestinnän kysymyksiä käytännönläheisesti ja keskustelua virittäen. Webinaarin fasilitoijana voi toimia esihenkilö tai yksikön työntekijä – webinaaritallenteen mukana saatte Fasilitoijan työkalut -intensiivivalmennuksen.

Yksilövalmennus on joustava menetelmä henkilökohtaiseen kehittymiseen ja oppimiseen. Yksilöllinen valmennus on suosittu johdon ja esihenkilöiden keskuudessa. Menetelmä mahdollistaa sensitiivisten aiheiden, kuten jännittämisen, tunnetaitojen tai työyhteisövuorovaikutuksen haasteiden käsittelemisen luottamuksellisesti ja ammattitaitoisesti asiantuntijamme ohjauksessa. 

Tiimivalmennus on ryhmien dynaaminen kehitysmenetelmä verkossa. Verkkovalmennus onnistuu loistavasti myös silloin, kun tiimin jäsenet työskentelevät eri paikoissa tai yhteisen ajan sopiminen on haasteellista. Valmennus rakentaa yhteisöllisyyttä ja luottamusta keskustelu- ja case-tehtävien, ryhmäharjoitusten sekä online-ohjattujen vuorovaikutteisten työpajojen avulla. 

Räätälöity verkkovalmennus on ainutlaatuinen ja kohdennettu koulutusmuoto. Koulutuksen suunnittelu toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa ja asiantuntevat valmentajamme opetuksellistavat yrityksen omat sisällöt helposti omaksuttavaan muotoon. Verkkovalmennus voi sisältää useita moduuleja. Työtapoina ovat muun maussa interaktiiviset webinaarit, virtuaaliset työpajat, case-harjoitukset, työssäoppimisprojektit, tiimien ohjaus sekä henkilökohtainen taitoarviointi.

Kaipaatko juttukaveria yrityksenne koulutustarpeiden pohtimiseen?
Jätä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!
Yhdessä voimme ideoida parhaan valmennusratkaisun juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.

Katariina Uitto
Toimitusjohtaja
katariina.uitto(at)pedacom.fi

 Ira Virtanen
Koulutuspäällikkö
 ira.virtanen(at)pedacom.fi