Tervetuloa Pedacomiaan!

Pedacomia on viestintä- ja vuorovaikutusosaamisen verkkovalmentaja. Meiltä löydät viestintäkurssit moniin tarpeisiin etsitpä koulutusta yritykselle, yhteisölle tai itsellesi. Pedacomia on osa Viestintäkoulutus Pedacom Oy:tä.

Pedacomian verkkovalmennukset yhdistävät viestinnän viimeisimmän tutkimuksen, monimuotoisen pedagogiikan ja käytännön työelämäosaamisen. Kursseiltamme saat luotettavaa tietoa ja parhaita käytäntöjä elämään ja asiantuntemukseesi.

Pedacomiassa voit opiskella viestintää täysin itsenäisesti, ja samaan aikaan monipuolisesti, ohjatusti ja tehokkaasti. Saat kaikista suorittamistasi kursseista sertifikaatin, jolla voit todentaa kouluttautumisesi.

Yrityksille ja yhteisöille toteutamme myös ryhmä- ja työyhteisökohtaisia valmennuksia.

Miten viestintätaitoja opitaan?

Vaikka elämä opettaa viestintä- ja vuorovaikutustaitoja moni ei kuitenkaan tiedä omia vahvuuksiaan tai kehittämiskohteitaan viestijänä. Niiden tunnistaminen on lähtökohta taitojen oppimiselle ja kehittymiselle.

Katso video viestinnän oppimisen lajeista ja tunnista viestinnän kehittämisen tarpeita. 

Meistä

Pedacomia on viestinnän asiantuntijoiden Katariina Uiton ja Ira Virtasen yritys.

This is a H1 heading

"Halusimme tuoda viestinnän tiedot ja taidot kaikkien ulottuville helposti omaksuttavassa muodossa", kertovat Katariina ja Ira.

Osallistu kyselyyn ja vaikuta Pedacomian kurssivalikoimaan

Vuorovaikutuksen asiantuntijoina uskomme yhdessa tekemiseen. Kutsumme sinut mukaan vaikuttamaan kurssitarjontaamme. Kerro meille toiveistasi ja ajatuksistasi vastaamalla lyhyeen kyselyymme (30 sek). (30

Jokainen palaute on meille arvokas. Miten sinä haluaisit kehittää omaa viestintääsi? Millaisia kursseja toivoisit Pedacomiaan?  

Jätä yhteystietosi kyselyyn ja saat ensimmäisenä tietoa
Pedacomian uusista tuotteista ja tapahtumista.

Tutustu kursseihin